Käyttöehdot

Palvelun käyttöehdot

Kilokalori.net palvelun tuottaa Codelia Oy. Käyttämällä palvelua tai rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi, käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot sekä sitoutuu niitä noudattamaan. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, ei rekisteröintiä voida suorittaa eikä palvelua saa käyttää.

Palvelun käyttäminen ja rekisteröinti

Rekisteröinti tehdään joko Facebook- Google-, Microsoft- Twitter-tunnuksilla tai valitsemalla tunnus ja salasana. Nämä tunnukset ovat henkilökohtaisia eikä niitä saa luovuttaa muille. Rekisteröinnin tehnyt vastaa tunnuksista henkilökohtaisesti eikä käyttäjällä ole mahdollista saada hyvitystä tai muuta korvausta mikäli tunnukset ovat joutuneet ulkopuoliseen käyttöön. Tällaisissa tapauksissa käyttäjän on ilmoitettava viipymättä tunnuksien ulkopuolisesta käytöstä ylläpidollemme sivun alalaidan palautelomakkeen kautta.

Käyttäessään palvelua käyttäjä ymmärtää että Kilokalori.net ei ole lääketieteellinen palvelu, vaan palvelu perustuu yleisiin ravitsemus- ja liikuntasuosituksiin. Kilokalori.net helpottaa painonhallintaa, mutta palvelu ei kuitenkaan takaa painon haluttua tasoa käyttäjän henkilökohtaisten ominaisuuksien vuoksi.

Kilokalori.net ei vastaa käyttämiensä asiantuntijoiden lausuntojen tai ohjeiden oikeudenmukaisuudesta eikä myöskään käyttämiensä lähteiden oikeellisuudesta.

Alaikäisellä täytyy olla vanhempien tai holhoojan suostumus palvelun käyttämiseen.

Käyttäjän on mahdollista poistaa kaikki käyttäjään liittyvät tiedot lähettämällä siitä viestiä ylläpidolle.

Muut ehdot

Rekisteröitymällä palveluun, käyttäjä hyväksyy että Kilokalori.net saa lähettää sähköpostilla tai muulla tavoin jäsenyyteen ja markkinointiin liittyvää viestintää. Käyttäjällä on myös oikeus kieltää markkinointiviestit. Kilokalori.net ei koskaan luovuta henkilökohtaisia yhteys- tai muita tietoja kolmansille osapuolille.

Käyttäjä sitoutuu siihen että tietoja saatetaan käyttää tilastointi, tutkimus ym. tarkoituksiin niin että yksittäisen käyttäjän tietoja ei pysty tunnistamaan.

Palvelu menettelee henkilötietolain edellyttämällä tavalla henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä. Henkilötietolain perusteella sinulla on henkilötietojasi koskeva tarkastus-, oikaisu- ja kielto-oikeus. Palvelun keräämät henkilötiedot tallennetaan Codelia Oy:n ylläpitämään kilokalori.net käyttäjärekisteriin.

Vastuunrajoitukset

Codelia Oy:llä on oikeus poistaa palvelu käytöstä tai rajoittaa palvelun käyttöä esim. liiallisen kuormituksen, päivityksen tms. välttämättömän syyn vuoksi.

Codelia Oy ei takaa että palvelu on käytössä kaikkina päivinä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Codelia Oy voi milloin tahansa keskeyttää palvelun painavan syyn vuoksi.

Codelia Oy ei takaa palvelun virheetöntä toimintaa eikä palvelun- tai ominaisuuksien toimivuutta.

Codelia Oy ei ole vastuussa palvelun käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä seurauksista.

Kiellot

Sivujen osittainenkin kopiointi on kielletty tekijänoikeuslain perusteella. Sivusto on tarkoitettu yksityishenkilön painonhallintaa ja hyvinvointia varten.

Yhteystiedot

Codelia Oy (3144713-9)
Punametsäntie 24 A
02920 Espoo

Voit ottaa yhteyttä meihin sivun alalaidassa olevan palautelomakkeen kautta.